Drunken Rat Angajeaza

Angajam Ospatar:

Cauti o oportunitate de angajare flexibila, care sa iti indeplineasca toate cerintele de zile libere si care sa iti ofere posibilitatea unui venit constant ? Vrei sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica ?

Atunci vino alaturi de noi, ca ospatar, cu un salariu de 2000 de lei pentru 10 zile lucrate lunar, dar si cu beneficiul adaugat al unui card de discount de 50% si o masa gratuita la lucru!

Info: 0733082027

Angajam Ajutor Bucatar:

Daca vrei sa faci parte dintr-o echipa plina de imaginatie si vrei sa inveti lucruri noi pe un post de ajutor de bucatar, noi suntem exact ceea ce cauti.

Cu un program de lucru flexibil, de 8h/zi, alternand – doua zile de dimineata, doua de dupa-masa si doua libere, dar si cu un salariu intre 2000-3000 lei, o masa gratuita si un card de discount de 50%, cu siguranta suntem ceea ce cauti!

Image Alt

Un city-break perfect pentru fiecare dintre noi.

/Articole /Un city-break perfect pentru fiecare dintre noi

Un city-break perfect pentru fiecare dintre noi

Intr-o lume mereu pe fuga, fiecare dintre noi cauta o mica evadare, un concediu perfect sau cateva zile de liniste departe de agitatia vietii cotidiene, departe de sarcinile de serviciu sau pur si simplu alaturi de cei dragi noua. Insa concediile sunt de multe ori rezervate pentru plecari peste hotare, alaturi de familia extinsa sau alaturi de grupuri de prieteni, uneori rezevate chiar cu un an inainte.

Din acest motiv, trebuie sa gasim o solutie de mijloc intre concediile clasice de cateva saptamani si un weekend petrecut in familie, pe cat de placute, pe atat de perimate deja.

Un city-break este, prin definitia sa, exact ceea ce avem nevoie : cateva zile petrecute departe de problemele zilnice, in care sa putem explora un nou oras, locuri si peisaje interesante, totul la dispozitia noastra si aproape de locul de cazare. Pentru ca, pana la urma, un city-break in adevaratul sens al cuvantului trebuie sa fie in primul rand usor de organizat si de administrat, convenabil din punct de vedere al pretului si suficient de relaxant cat pentru a merita efortul.

Si ce locatie mai buna sa alegem pentru un city-break de vis decat un oras pitoresc din tara noastra ?

Spre exemplu, alegerea perfecta pentru un astfel de city-break este Timisoara. De ce, este intrebarea naturala care urmeaza unei astfel de afirmatii, insa este una usor de sustinut. Cu o viata culturala deosebit de bogata, de la muzee foarte bine amenajate, cladiri de epoca renovate corespunzator si gata sa isi primeasca vizitatorii, dar si cu galerii de arta moderna extrem de interesante, Timisoara isi merita denumirea de capitala culturala a Europei – titlu pe care acest oras il va detine in anul 2021.

Si ce exprimare mai buna, din punct de vedere vizual si nu numai, a acestui statut de oras cultural decat Piata Unirii, recent renovata si perfecta pentru a ne cauta o cazare pitoreasca ?

Un apartament in regim air bnb este un exemplu perfect de cazare pentru aceia dintre dumneavoastra sa isi doresc sa beneficieze de viata culturala a orasului, insa vor si sa fie aproape de viata de noapte atat de infloritoare a unui oras plin de tineri studenti, de oameni de afaceri din toate zonele tarii si nu numai, dar si de oameni din toate categoriile sociale.

De aceea, noi va punem la dispozitie o gama larga de apartamente air bnb perfecte pentru dumneavoastra, aproape de toate pub-urile sau terasele atat de atragatoare, insa si aproape de centrul Timisoarei, gata sa va intampine asa cum trebuie !

Call Now ButtonIti rezervam o masa? :)