GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
066efda3 ed00 4c46 b609 a59e5efbabf1

066efda3 ed00 4c46 b609 a59e5efbabf1

Implementare M─âsura 2

DRUNKEN RAT SRL anun╚Ť─â lansarea proiectului ÔÇŁGranturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor cu activitate economic─â ├«n unul din domeniile de activitate prevazute ├«n anexa nr.2ÔÇŁ proiect num─âr RUE 6540 ├«nscris ├«n cadrul M─âsurii ÔÇŁGranturi pentru capital de lucruÔÇŁ, instituit─â prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se deruleaz─â pe o perioada de maxim 12 luni, ├«ncep├ónd cu data semn─ârii contractului de finan╚Ťare cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului ╚Öi Turismului (fost MEEMA)/ A.I.M.M.A.I.P.E. Timi┼čoara , M2-6540 / 14.04.2021

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societatii DRUNKEN RAT SRL Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

ÔÇô men╚Ťinerea activit─â╚Ťii pe o perioad─â de minim 6 luni.
ÔÇô men╚Ťinerea/suplimentarea num─ârului locurilor de munc─â fa╚Ť─â de data depunerii cererii, pe o perioad─â de minimum 6 luni, la data acord─ârii granturilor.

Valoarea total─â a proiectului este de 589.853,92 lei din care:
512.916,45 lei grant acordat
76.937,4675 lei cofinan╚Ťare.

Image Alt

Un city-break perfect pentru fiecare dintre noi.

/Articole /Un city-break perfect pentru fiecare dintre noi

Un city-break perfect pentru fiecare dintre noi

Intr-o lume mereu pe fuga, fiecare dintre noi cauta o mica evadare, un concediu perfect sau cateva zile de liniste departe de agitatia vietii cotidiene, departe de sarcinile de serviciu sau pur si simplu alaturi de cei dragi noua. Insa concediile sunt de multe ori rezervate pentru plecari peste hotare, alaturi de familia extinsa sau alaturi de grupuri de prieteni, uneori rezevate chiar cu un an inainte.

Din acest motiv, trebuie sa gasim o solutie de mijloc intre concediile clasice de cateva saptamani si un weekend petrecut in familie, pe cat de placute, pe atat de perimate deja.

Un city-break este, prin definitia sa, exact ceea ce avem nevoie : cateva zile petrecute departe de problemele zilnice, in care sa putem explora un nou oras, locuri si peisaje interesante, totul la dispozitia noastra si aproape de locul de cazare. Pentru ca, pana la urma, un city-break in adevaratul sens al cuvantului trebuie sa fie in primul rand usor de organizat si de administrat, convenabil din punct de vedere al pretului si suficient de relaxant cat pentru a merita efortul.

Si ce locatie mai buna sa alegem pentru un city-break de vis decat un oras pitoresc din tara noastra ?

Spre exemplu, alegerea perfecta pentru un astfel de city-break este Timisoara. De ce, este intrebarea naturala care urmeaza unei astfel de afirmatii, insa este una usor de sustinut. Cu o viata culturala deosebit de bogata, de la muzee foarte bine amenajate, cladiri de epoca renovate corespunzator si gata sa isi primeasca vizitatorii, dar si cu galerii de arta moderna extrem de interesante, Timisoara isi merita denumirea de capitala culturala a Europei – titlu pe care acest oras il va detine in anul 2021.

Si ce exprimare mai buna, din punct de vedere vizual si nu numai, a acestui statut de oras cultural decat Piata Unirii, recent renovata si perfecta pentru a ne cauta o cazare pitoreasca ?

Un apartament in regim air bnb este un exemplu perfect de cazare pentru aceia dintre dumneavoastra sa isi doresc sa beneficieze de viata culturala a orasului, insa vor si sa fie aproape de viata de noapte atat de infloritoare a unui oras plin de tineri studenti, de oameni de afaceri din toate zonele tarii si nu numai, dar si de oameni din toate categoriile sociale.

De aceea, noi va punem la dispozitie o gama larga de apartamente air bnb perfecte pentru dumneavoastra, aproape de toate pub-urile sau terasele atat de atragatoare, insa si aproape de centrul Timisoarei, gata sa va intampine asa cum trebuie !