GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
066efda3 ed00 4c46 b609 a59e5efbabf1

066efda3 ed00 4c46 b609 a59e5efbabf1

Implementare M─âsura 2

DRUNKEN RAT SRL anun╚Ť─â lansarea proiectului ÔÇŁGranturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor cu activitate economic─â ├«n unul din domeniile de activitate prevazute ├«n anexa nr.2ÔÇŁ proiect num─âr RUE 6540 ├«nscris ├«n cadrul M─âsurii ÔÇŁGranturi pentru capital de lucruÔÇŁ, instituit─â prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se deruleaz─â pe o perioada de maxim 12 luni, ├«ncep├ónd cu data semn─ârii contractului de finan╚Ťare cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului ╚Öi Turismului (fost MEEMA)/ A.I.M.M.A.I.P.E. Timi┼čoara , M2-6540 / 14.04.2021

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societatii DRUNKEN RAT SRL Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

ÔÇô men╚Ťinerea activit─â╚Ťii pe o perioad─â de minim 6 luni.
ÔÇô men╚Ťinerea/suplimentarea num─ârului locurilor de munc─â fa╚Ť─â de data depunerii cererii, pe o perioad─â de minimum 6 luni, la data acord─ârii granturilor.

Valoarea total─â a proiectului este de 589.853,92 lei din care:
512.916,45 lei grant acordat
76.937,4675 lei cofinan╚Ťare.

Image Alt
Informatii

Termeni si Conditii.

/Termeni si Conditii

Informatii produse

Produsele comercializate sunt noi si insotite de certificate de conformitate/ garantie.

Descrierea si pozele (culori, variante) produselor sunt cu titlu informativ.

Politica de preturi

Preturile produselor sunt cele afi┼čate pentru fiecare produs in parte. Preturile afisate includ TVA. drunkenrat.ro poate desfasura orice campanie promotionala referitoare la produsele afisate pe site, in conditii stabilite in intregime de catre drunkenrat.ro.

Pentru ca actualizarea preturilor se face automat este posibil, ca in mod exceptional, pretul anumitor produse sa fie eronat/derizoriu, caz in care ne rezervam dreptul de a nu onora comanda, instiintandu-va in prealabil.

Livrarea produselor

Produsele se ridica de catre client din locatia Drunken Rat, din Timisoara, Str. George Cosbuc Nr.1

Returul produselor

Nu pot fi returnate urmatoarele categorii de produse conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014

Produse care prezinta modificari fizice (lovituri, ciobiri, zgarieturi, pete, socuri);

Produse aduse pe comenzi speciale;

Produse de ingrijire personala, igiena casei sau personala, accesorii medicale desigilate (termometre rectale si oricular, aspiratoare nazale, tampoane, pompe de san, perii pentru curatat biberoane);

Produse folosite din categoria Alimentatie Bebe si Ingrijire Copii ( suzete si inele dentitie,  biberoane si accesorii pentru alaptat si alimentatie);

Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati (peste 2);

Produse primite cadou la alte produse achizitionate;

Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie sanatatii sau din motive de igiena care au fost desigilate de consumator;

Produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

Produse consumabile, care prin natura lor, odata desigilate nu pot fi revandute sub nici o forma.

DATE CU CARACTER PERSONAL:

DrunkenRat prelucreaza datele cu caracter personal (nume complet, numar de telefon), strict in scopul pregatirii produselor comandate de pe https://drunkenrat.ro si/sau pentru instiintarea utilizatorilor care au cont sau au efectuat comenzi in trecut pe site-ul nostru. Aceste date sunt criptate, securizate si distribuite doar partenerilor de curierat rapid in vederea livrarii produselor comandate. In cazul in care doriti ca datele dumneavoastra sa fie sterse din baza noastra de date trimiteti un mail pe adresa contact@drunkenrat.ro solicitand acest lucru.