GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
066efda3 ed00 4c46 b609 a59e5efbabf1

066efda3 ed00 4c46 b609 a59e5efbabf1

Implementare Măsura 2

DRUNKEN RAT SRL anunță lansarea proiectului ”Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevazute în anexa nr.2” proiect număr RUE 6540 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (fost MEEMA)/ A.I.M.M.A.I.P.E. Timişoara , M2-6540 / 14.04.2021

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societatii DRUNKEN RAT SRL Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

– menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni.
– menținerea/suplimentarea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea totală a proiectului este de 589.853,92 lei din care:
512.916,45 lei grant acordat
76.937,4675 lei cofinanțare.

Header Prezentare Pub Timisoara - Celtic Pub Drunken Rat
Informatii

Restaurant/Pub.

/Restaurant/Pub

Restaurant sau Pub?

Zilele de week-end reprezintă un prilej de distracţie pentru numeroase persoane, iar dacă nu sunteţi adepţii cluburilor, aşa cum se întâmplă în rândul tinerilor, atunci restaurantele sau pub-urile sunt o soluţie potrivită. Cu toate acestea, care este alegerea ideală? Ce putem alege pentru o seară perfectă? La aceste întrebări vom răspunde în articolul de astăzi, astfel încât să putem identifica atât elementele comune, cât şi diferenţele dintre restaurantele clasice şi noile pub-uri.

Restaurant sau Pub?

Zilele de week-end reprezintă un prilej de distracţie pentru numeroase persoane, iar dacă nu sunteţi adepţii cluburilor, aşa cum se întâmplă în rândul tinerilor, atunci restaurantele sau pub-urile sunt o soluţie potrivită. Cu toate acestea, care este alegerea ideală? Ce putem alege pentru o seară perfectă? La aceste întrebări vom răspunde în articolul de astăzi, astfel încât să putem identifica atât elementele comune, cât şi diferenţele dintre restaurantele clasice şi noile pub-uri.

Drunken Rat Celtic Pub Timisoara

Ce le aseamănă?

Înainte de a vorbi despre particularităţile fiecărui local în parte, trebuie să ştiţi că pub-ul este un restaurant, care serveşte şi băuturi alcoolice. Însă, de ce îi spunem pub? În acest caz, există câteva puncte specifice pe care fiecare le deţine, astfel încât să le puteţi diferenţia. Un alt element asemănător dintre restaurant şi pub este reprezentat de mâncare, ambele locaţii servind diferite meniuri clienţilor. De asemenea, muzica nu este foarte puternică în ambele cazuri, însă se regăsesc suficiente diferenţe în ceea ce priveşte genul muzical promovat de fiecare local.

Există diferenţe sesizabile?

La această întrebare, totul ţine de preferinţele şi dorinţele fiecărei persoane în parte. Cu toate acestea, ţineţi cont de faptul că un restaurant este mult mai elegant, fiind recomandat (dar şi preferat) pentru evenimentele speciale, cum ar fi nunţile, botezurile sau evenimentele profesionale. De asemenea, ambianţa este una mult mai elegantă, însă, aceasta depinde foarte mult de tipul restaurantului şi specificul acestuia. Aşa cum am menţionat şi la punctul anterior, pub-ul este un restaurant care serveşte băuturi alcoolice. În acest caz, veţi observa că un pub are mai multe sortimente de băuturi alcoolice, restaurantul bazându-se pe cele clasice, mâncarea fiind cea care primează. În plus, pe lângă cele menţionate, putem peciza şi anumite detalii legate de dimensiune. Se ştie că un restaurant deţine un spaţiu mult mai amplu, fiind decorat destul de simplist, însă adaptabil pentru orice eveniment. În schimb, în cazul pub-urilor, spaţiul este destul de restrâns, iar decorul este mult mai casual, preferat mai ales de adolescenţi şi tineri pentru serile de week-end când avem nevoie de o atmosferă distractivă, însă nu estravagantă, cum este în cazul cluburilor de noapte.

În final, pentru iubitorii atât de puburi, cât şi de restaurante, trebuie să ştiţi faptul că Drunken Rat poate reprezenta soluţia ideală pentru dumneavoastră. Drunken Rat este un pub din Timişoara, fiind decorat într-un stil tineresc, dar totodată de poveste, cu o atmosferă foarte relaxată. Cu toate acestea, pub-ul este caracterizat şi de un meniu de calitate, acesta fiind unul dintre cele mai bune restaurante din Timişoara. Astfel, Drunken Rat menţine atât ideea de pub, cu o atmosferă plăcută într-un spaţiu destul de restrâns, însă prezintă şi un meniu de calitate, care va convinge şi cele mai pretenţioase gusturi.

They've tasted our food & shared

their experience

Best place to eat in the old center part of the city. I'm in the town for 5 days and I have only ate here for the last 4 days. I strongly recommend The Drunken Rat pub, as well as the "Coaste" item from their daily menu 🙂

Dacian Dumitrașcu

They observe all COVID-19 related safety measures, which is very rare and a plus for me! The food is very good and the waiters are very kind! 🙂

Daniel Stanescu

We arrive there after a long road. Due to pandemic regulations, we stayed outside to take lunch. The waitress was very kind and professional and she recommended a good meal. The restaurant is near the Unirii Square. We'll return next month.

Florin Floriol

Everything was perfect! The serving was excellent, staff is really friendly and the food was great! I've got an Tomatoes Cream Soup and my wife got Benedict Eggs. The coffee was also great and smells so tasty. The prices are also good. Overall is a great place to come. I highly recommend it!

Mihai Palantin

Delicious food together with kind, professional and warm serving makes this place special! No doubt this Pub knows how to "play the game"! Satisfaction level 10+!

Soaita Alin
Airbnb Timisoara - Unirii Old Square Poze Generale 8