Drunken Rat Angajeaza

Angajam Ospatar:

Cauti o oportunitate de angajare flexibila, care sa iti indeplineasca toate cerintele de zile libere si care sa iti ofere posibilitatea unui venit constant ? Vrei sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica ?

Atunci vino alaturi de noi, ca ospatar, cu un salariu de 2000 de lei pentru 10 zile lucrate lunar, dar si cu beneficiul adaugat al unui card de discount de 50% si o masa gratuita la lucru!

Info: 0733082027

Angajam Ajutor Bucatar:

Daca vrei sa faci parte dintr-o echipa plina de imaginatie si vrei sa inveti lucruri noi pe un post de ajutor de bucatar, noi suntem exact ceea ce cauti.

Cu un program de lucru flexibil, de 8h/zi, alternand – doua zile de dimineata, doua de dupa-masa si doua libere, dar si cu un salariu intre 2000-3000 lei, o masa gratuita si un card de discount de 50%, cu siguranta suntem ceea ce cauti!

Image Alt

Pub-urile, noua modalitate de distractie pentru cei care isi doresc o mica pauza.

/Articole /Pub-urile, noua modalitate de distractie pentru cei care isi doresc o mica pauza

Pub-urile, noua modalitate de distractie pentru cei care isi doresc o mica pauza

Distractia perfecta, iesirea perfecta si pub-ul perfect este in general o definitie obiectiva pentru fiecare dintre noi, fiecare cautand sa evadeze din cotidian si sa aiba parte de experienta perfecta in oras. Iar atunci cand suntem intr-o vacanta sau un city-break de cateva zile, este foarte important sa luam in considerare toate aspectele si sa cautam locul perfect pentru a ne petrece cateva ore in compania prietenilor nostri.

Un pub sau o terasa sunt de obicei cea mai evidenta alegere, iar acest fapt se vede in popularitatea crescanda a pub-urilor din orasele mai mici sau mai mari.

Deoarece un city-break presupune si existenta unor modalitati de distractie, care mai de care mai interesante, trebuie sa ne documentam cu atentie si sa cerem cateva referinte inainte de a ne aventura in localuri necunoscute.

Si cand ne gandim la alegerea unui local pentru a ne petrece seara in compania prietenilor sau a jumatatii noastre, preferam sa alegem unul care sa fie cat mai aproape de centrul orasului, de locul in care suntem cazati si chiar de marile atractii turistice.

Din acest considerent si nu numai, pub-urile situate in apropierea centrului oraselor mari, precum Timisoara, beneficiaza de o crestere in popularitate.

Un pub prezinta cateva avantaje majore fata de o cafenea clasica sau de o terasa tipica centrului oraselor turistice, si anume : in cadrul unui pub se pot consuma diverse feluri de bauturi sau mancare care mai de care mai delicioase, un pub va avea mereu o atmosfera primitoare si plina de distractie si asa mai departe.

Din acest motiv, noi cei de la Drunken Rat avem cea mai buna oferta pentru dumneavoastra : bucurati-va de cele mai bune meniuri alaturi de prietenii dumneavoastra, de un pahar de bere sau un suc rece doar alaturi de noi.

Pe langa toate acestea, venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra si cu o locatie de vis, chiar langa centrul istoric al Timisoarei si la o distanta mica de mers fata de oportunitatile de cazare de tip air bnb.

Nu ezitati si vizitati-ne chiar astazi…va garantam ca veti pleca de la noi plini de buna-dispozitie si relaxati !

Call Now ButtonIti rezervam o masa? :)