GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
066efda3 ed00 4c46 b609 a59e5efbabf1

066efda3 ed00 4c46 b609 a59e5efbabf1

Implementare Măsura 2

DRUNKEN RAT SRL anunță lansarea proiectului ”Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevazute în anexa nr.2” proiect număr RUE 6540 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (fost MEEMA)/ A.I.M.M.A.I.P.E. Timişoara , M2-6540 / 14.04.2021

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societatii DRUNKEN RAT SRL Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

– menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni.
– menținerea/suplimentarea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea totală a proiectului este de 589.853,92 lei din care:
512.916,45 lei grant acordat
76.937,4675 lei cofinanțare.

Image Alt

Pub-urile, noua modalitate de distractie pentru cei care isi doresc o mica pauza.

/Articole /Pub-urile, noua modalitate de distractie pentru cei care isi doresc o mica pauza

Pub-urile, noua modalitate de distractie pentru cei care isi doresc o mica pauza

Distractia perfecta, iesirea perfecta si pub-ul perfect este in general o definitie obiectiva pentru fiecare dintre noi, fiecare cautand sa evadeze din cotidian si sa aiba parte de experienta perfecta in oras. Iar atunci cand suntem intr-o vacanta sau un city-break de cateva zile, este foarte important sa luam in considerare toate aspectele si sa cautam locul perfect pentru a ne petrece cateva ore in compania prietenilor nostri.

Un pub sau o terasa sunt de obicei cea mai evidenta alegere, iar acest fapt se vede in popularitatea crescanda a pub-urilor din orasele mai mici sau mai mari.

Deoarece un city-break presupune si existenta unor modalitati de distractie, care mai de care mai interesante, trebuie sa ne documentam cu atentie si sa cerem cateva referinte inainte de a ne aventura in localuri necunoscute.

Si cand ne gandim la alegerea unui local pentru a ne petrece seara in compania prietenilor sau a jumatatii noastre, preferam sa alegem unul care sa fie cat mai aproape de centrul orasului, de locul in care suntem cazati si chiar de marile atractii turistice.

Din acest considerent si nu numai, pub-urile situate in apropierea centrului oraselor mari, precum Timisoara, beneficiaza de o crestere in popularitate.

Un pub prezinta cateva avantaje majore fata de o cafenea clasica sau de o terasa tipica centrului oraselor turistice, si anume : in cadrul unui pub se pot consuma diverse feluri de bauturi sau mancare care mai de care mai delicioase, un pub va avea mereu o atmosfera primitoare si plina de distractie si asa mai departe.

Din acest motiv, noi cei de la Drunken Rat avem cea mai buna oferta pentru dumneavoastra : bucurati-va de cele mai bune meniuri alaturi de prietenii dumneavoastra, de un pahar de bere sau un suc rece doar alaturi de noi.

Pe langa toate acestea, venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra si cu o locatie de vis, chiar langa centrul istoric al Timisoarei si la o distanta mica de mers fata de oportunitatile de cazare de tip air bnb.

Nu ezitati si vizitati-ne chiar astazi…va garantam ca veti pleca de la noi plini de buna-dispozitie si relaxati !