GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
066efda3 ed00 4c46 b609 a59e5efbabf1

066efda3 ed00 4c46 b609 a59e5efbabf1

Implementare M─âsura 2

DRUNKEN RAT SRL anun╚Ť─â lansarea proiectului ÔÇŁGranturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor cu activitate economic─â ├«n unul din domeniile de activitate prevazute ├«n anexa nr.2ÔÇŁ proiect num─âr RUE 6540 ├«nscris ├«n cadrul M─âsurii ÔÇŁGranturi pentru capital de lucruÔÇŁ, instituit─â prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se deruleaz─â pe o perioada de maxim 12 luni, ├«ncep├ónd cu data semn─ârii contractului de finan╚Ťare cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului ╚Öi Turismului (fost MEEMA)/ A.I.M.M.A.I.P.E. Timi┼čoara , M2-6540 / 14.04.2021

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societatii DRUNKEN RAT SRL Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

ÔÇô men╚Ťinerea activit─â╚Ťii pe o perioad─â de minim 6 luni.
ÔÇô men╚Ťinerea/suplimentarea num─ârului locurilor de munc─â fa╚Ť─â de data depunerii cererii, pe o perioad─â de minimum 6 luni, la data acord─ârii granturilor.

Valoarea total─â a proiectului este de 589.853,92 lei din care:
512.916,45 lei grant acordat
76.937,4675 lei cofinan╚Ťare.

Image Alt

Piata de catering din Timisoara in 2019 inainte de 2021.

/Articole /Piata de catering din Timisoara in 2019 inainte de 2021
Drunken Rat Firma Catering Timisoara

Piata de catering din Timisoara in 2019 inainte de 2021

Avand in vedere modul in care ne desfasuram cu totii viata in ziua de astazi, este imperios necesar sa ne organizam timpul si prioritatile de asa maniera incat sa nu pierdem nicio oportunitate, insa nici sa nu ne supra-aglomeram. Ceea ce conteaza cel mai mult in viata noastra de zi cu zi a ajuns sa fie, de cele mai multe ori, prezenta la locul de munca si asigurarea ca vom putea sa ne facem mereu treaba, oriunde si oricand.

In asemenea conditii insa, cand sa ne mai gasim timpul necesar pentru propria persoana, cu atat mai putin pentru cei dragi noua ?

Din acest motiv, au aparut pe piata o multitudine de firme care mai de care mai specializate in administrarea diverselor aspecte ale vietii noastre de zi cu zi. Fie ca discutam aici despre administrarea de proprietati, plata de facturi sau chiar serviciile de catering menite sa ne asigure o masa rapida si delicioasa, toate acestea au devenit imperios necesare in viata de zi cu zi.

In special cand discutam despre traiul intr-un oras mare si aglomerat precum Timisoara, unde ritmul de viata este unul de multe ori accelerat, serviciile de catering si posibilitatea de a alege dintr-o varietate mare de meniuri sunt foarte importante.

Care sunt insa conditiile esentiale pe care trebuie sa le indeplineasca un serviciu de catering in momentul acesta ? In primul rand, un serviciu de catering de calitate trebuie sa ne asigure o varietate mare de optiuni de meniuri, de la meniuri vegetariene sau de dieta, pana la meniuri exclusiviste care sa contina fructe de mare sau deserturi delicioase, carne de vita gatita in mod special sau efectiv meniuri proaspat pregatite si adaptate cerintelor noastre.

In afara de acest aspect, intervine si problema servirii. Servirea in cazul unei firme de catering este deosebit de importanta, deoarece aceasta trebuie facuta in timp cat mai rapid si in asa fel incat sa fim siguri ca mancarea va ajunge la noi proaspata.

Insa pe o piata din ce in ce mai inundata de oferte de catering, se impune existenta unui influx de nou si a unor servicii de catering de exceptie. De aceea, noi cei de la Drunken Rat Timisoara vom implementa in curand si serviciile de catering, pentru a fi adaugate serviciilor oferite de catre echipa noastra.

Cu garantia ca ceea ce va punem la dispozitie nu este un simplu serviciu de catering, ci un mod de a va usura viata, noi venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu meniuri delicioase, varietati si feluri de mancare care mai de care mai speciale si servire rapida!