Drunken Rat Angajeaza

Angajam Ospatar:

Cauti o oportunitate de angajare flexibila, care sa iti indeplineasca toate cerintele de zile libere si care sa iti ofere posibilitatea unui venit constant ? Vrei sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica ?

Atunci vino alaturi de noi, ca ospatar, cu un salariu de 2000 de lei pentru 10 zile lucrate lunar, dar si cu beneficiul adaugat al unui card de discount de 50% si o masa gratuita la lucru!

Info: 0733082027

Angajam Ajutor Bucatar:

Daca vrei sa faci parte dintr-o echipa plina de imaginatie si vrei sa inveti lucruri noi pe un post de ajutor de bucatar, noi suntem exact ceea ce cauti.

Cu un program de lucru flexibil, de 8h/zi, alternand – doua zile de dimineata, doua de dupa-masa si doua libere, dar si cu un salariu intre 2000-3000 lei, o masa gratuita si un card de discount de 50%, cu siguranta suntem ceea ce cauti!

Image Alt
Articol Drunken Rat Pub Timisoara

Piata de catering din Timisoara in 2019 inainte de 2021.

Drunken Rat Firma Catering Timisoara

Piata de catering din Timisoara in 2019 inainte de 2021

Avand in vedere modul in care ne desfasuram cu totii viata in ziua de astazi, este imperios necesar sa ne organizam timpul si prioritatile de asa maniera incat sa nu pierdem nicio oportunitate, insa nici sa nu ne supra-aglomeram. Ceea ce conteaza cel mai mult in viata noastra de zi cu zi a ajuns sa fie, de cele mai multe ori, prezenta la locul de munca si asigurarea ca vom putea sa ne facem mereu treaba, oriunde si oricand.

In asemenea conditii insa, cand sa ne mai gasim timpul necesar pentru propria persoana, cu atat mai putin pentru cei dragi noua ?

Din acest motiv, au aparut pe piata o multitudine de firme care mai de care mai specializate in administrarea diverselor aspecte ale vietii noastre de zi cu zi. Fie ca discutam aici despre administrarea de proprietati, plata de facturi sau chiar serviciile de catering menite sa ne asigure o masa rapida si delicioasa, toate acestea au devenit imperios necesare in viata de zi cu zi.

In special cand discutam despre traiul intr-un oras mare si aglomerat precum Timisoara, unde ritmul de viata este unul de multe ori accelerat, serviciile de catering si posibilitatea de a alege dintr-o varietate mare de meniuri sunt foarte importante.

Care sunt insa conditiile esentiale pe care trebuie sa le indeplineasca un serviciu de catering in momentul acesta ? In primul rand, un serviciu de catering de calitate trebuie sa ne asigure o varietate mare de optiuni de meniuri, de la meniuri vegetariene sau de dieta, pana la meniuri exclusiviste care sa contina fructe de mare sau deserturi delicioase, carne de vita gatita in mod special sau efectiv meniuri proaspat pregatite si adaptate cerintelor noastre.

In afara de acest aspect, intervine si problema servirii. Servirea in cazul unei firme de catering este deosebit de importanta, deoarece aceasta trebuie facuta in timp cat mai rapid si in asa fel incat sa fim siguri ca mancarea va ajunge la noi proaspata.

Insa pe o piata din ce in ce mai inundata de oferte de catering, se impune existenta unui influx de nou si a unor servicii de catering de exceptie. De aceea, noi cei de la Drunken Rat Timisoara vom implementa in curand si serviciile de catering, pentru a fi adaugate serviciilor oferite de catre echipa noastra.

Cu garantia ca ceea ce va punem la dispozitie nu este un simplu serviciu de catering, ci un mod de a va usura viata, noi venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu meniuri delicioase, varietati si feluri de mancare care mai de care mai speciale si servire rapida!

Call Now ButtonIti tinem o masa? :)