GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
066efda3 ed00 4c46 b609 a59e5efbabf1

066efda3 ed00 4c46 b609 a59e5efbabf1

Implementare Măsura 2

DRUNKEN RAT SRL anunță lansarea proiectului ”Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevazute în anexa nr.2” proiect număr RUE 6540 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (fost MEEMA)/ A.I.M.M.A.I.P.E. Timişoara , M2-6540 / 14.04.2021

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societatii DRUNKEN RAT SRL Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

– menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni.
– menținerea/suplimentarea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea totală a proiectului este de 589.853,92 lei din care:
512.916,45 lei grant acordat
76.937,4675 lei cofinanțare.

Image Alt

Micul dejun perfect pentru fiecare dintre noi.

/Articole /Micul dejun perfect pentru fiecare dintre noi
Micul dejun perfect pentru fiecare dintre noi

Micul dejun perfect pentru fiecare dintre noi

Suntem convinsi ca fiecare dintre noi are o rutina anume pe care o urmeaza de dimineata : fie ca ne trezim si apasam butonul de snooze pentru inca 10 minute, ca alegem sa ne ridicam din pat imediat si sa contemplam noua zi, trebuie sa recunoastem ca unele obiceiuri sunt permanente si nu ni le schimbam atat de usor, oricat de mult am incerca. Exista asa-numitele persoane matinale care se bucura de rasaritul soarelui, de aerul proaspat al diminetii si exista aceia dintre noi care se trezesc foarte greu si abia asteapta sa manance un mic-dejun delicios, sa isi bea cafeaua si sa inceapa o noua zi de munca, incercand sa fie cat mai productivi posibil.
Care dintre aceste variante este cea mai buna insa ? Greu de stabilit, insa cu siguranta trebuie sa avem parte de un mic-dejun sanatos care sa ne ajute sa ne incepem ziua cu brio si care sa ne dea energia necesara unei noi zile.

Insa in ce consta un mic-dejun sanatos si energizant in ziua de astazi ? Micul dejun este considerat de catre experti si nutritionisti ca fiind cea mai importanta masa a zilei, cea care da tonul pentru restul zilei si care are cateva roluri esentiale pentru fiecare dintre noi, si anume :

– un mic-dejun potrivit trebuie sa contina fibre, carbohidrati si nutrientii potriviti
micul dejun trebuie sa fie adaptat fiecaruia dintre noi, nevoilor noastre nutritionale si gusturilor fiecaruia
micul dejun servit zilnic trebuie sa fie, evident, delicios si variat.

Ce ne facem insa in cazul in care nu stim ce sa alegem la micul dejun si trebuie sa servim ceva rapid, gustos si sanatos ? Putem sa alegem varianta care pare clasica, insa poate fi adaptata dupa gusturie fiecaruia dintre noi, si anume sa apelam la un mic-dejun hranitor, care sa aiba in consistenta sa cea mai simpla si clasica componenta a micului dejun, oul. Poate parea simplu, insa ouale pot fi adaptate gusturilor fiecaruia dintre noi si trebuie sa recunoastem ca astazi exista atat de multe variante incat ne este greu sa refuzam un mic-dejun atat de delicios.
Un mic-dejun care sa contina un ou Benedict de exemplu este o alegere perfecta pentru cei care prefera o abordare clasica a pregatirii oului la micul dejun, insa deloc plictisitoare: usor de servit si plin de nutrienti, este perfect pentru fiecare dintre noi. Pentru cei mai aventurosi dintre noi exista, evident, atat de multe variante, care mai de care mai fresh si mai inivative, de la ouale florentine si pana la ouale cu somon afumat pentru aceia dintre dumneavoastra care isi doresc un mix de gusturi care sa le permita sa inceapa ziua intr-un mod inedit si delicios.
Asadar, alegeti un mic-dejun gustos si delicios, rapid de savurat si care va da tonul unei zile perfecte!