despre catering.
Firmele de catering au devenit din ce în ce mai populare în ultimu timp, acestea câştigând încrederea oamenilor datorită serviciilor de calitate pe care le pot oferi într-un timp scurt, preţurile fiind, de cele mai multe ori, accesibile. Cu toate acestea, nu toată lumea ştie de unde a venit acest concept, existând persoane care nu au încredere în astfel de servicii. Astfel că, în articolul de astăzi vom prezenta cele mai importante informaţii cu privire la conceptul de catering.
despre catering.
Firmele de catering au devenit din ce în ce mai populare în ultimu timp, acestea câştigând încrederea oamenilor datorită serviciilor de calitate pe care le pot oferi într-un timp scurt, preţurile fiind, de cele mai multe ori, accesibile. Cu toate acestea, nu toată lumea ştie de unde a venit acest concept, existând persoane care nu au încredere în astfel de servicii. Astfel că, în articolul de astăzi vom prezenta cele mai importante informaţii cu privire la conceptul de catering.
Dezvoltarea serviciilor de catering din Timisoara
Ce este catering-ul?
Termenul de catering face referire la furnizarea de produse alimentare, acestea fiind comercializate cu ajutorul firmelor de specialitate, cunoscute şi cu numele de firme de catering. Acest serviciu a apărut cu mult timp, în Antichitate, însă nu avea aceleaşi caracteristici ca în zilele noastre. Deşi a trecut prin numeroase schimbări, termenul de catering a apărut abia în a doua jumătate a secolului al XIX-lea, deci, destul de târziu raportat la momentul în care a apărut acest concept.
Ce oferă catering-ul? De ce este recomandat?
Cel mai important criteriu al acestui serviciu îl reprezintă meniul de catering. Acesta este foarte variat, clientul având posibilitatea de a modifica meniul. Astfel, acesta este special conceput pentru orice gust, fie că vorbim de vegetarieni sau vegani. De asemenea, după cum bine ştiţi, livrarea alimentelor se va face la domiciliul clientului, sau la adresa furnizată, fie că vorbim de firma sau compania la care lucrează persoana respectivă. Pe lângă posibilitatea de a opta pentru un meniu personalizat, un alt avantaj al firmelor de catering este reprezentat de cantitatea de meniuri ce poate fi produs, dar şi intervalul de timp, vizibil mai redus, comparat cu cel al restaurantelor. Astfel, firmele de catering pot oferi meniuri pentru evenimente, cum ar fi nunţile sau botezurile, unde se remarcă un număr destul de mare de persoane, dar şi pentru evenimente mai profesionale, în cadrul cărora numărul de invitaţi este puţin mai redus decât la evenimentele personale. Pe lângă acestea, timpul de pregătire al meniurilor este mai redus, echipa fiind formată dintr-un număr mult mai mare de bucărtari care se vor ocupa de cerinţele dumneavoastră.
Servicii de catering la Drunken Rat
Drunken Rat este un restaurant/pub din Timişoara, deschis în data de 8 mai 2013. Pe parcursul timpului acesta a câştigat încrederea publicului, oferind numeroase servicii, dar mai ales un cadru de poveste, în ciuda spaţiului mai restrâns. Iar pentru că echipa Drunken Rat este întotdeauna dornică de a evolua, pub-ul dumneavoastră preferat va fruniza şi servicii de catering în Timişoara, astfel încât să vă bucuraţi de cele mai bune feluri de mâncare, nu doar în cadrul localului, dar şi în confortul propriei locuinţe, chiar şi în zilele mohorâte şi ploioase!