GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
066efda3 ed00 4c46 b609 a59e5efbabf1

066efda3 ed00 4c46 b609 a59e5efbabf1

Implementare Măsura 2

DRUNKEN RAT SRL anunță lansarea proiectului ”Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevazute în anexa nr.2” proiect număr RUE 6540 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (fost MEEMA)/ A.I.M.M.A.I.P.E. Timişoara , M2-6540 / 14.04.2021

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societatii DRUNKEN RAT SRL Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

– menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni.
– menținerea/suplimentarea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea totală a proiectului este de 589.853,92 lei din care:
512.916,45 lei grant acordat
76.937,4675 lei cofinanțare.

Header Catering Timisoara - Celtic Pub Drunken Rat
Catering Pentru Evenimentul Tau

Catering.

/Catering
Tot ce trebuie sa stiti

despre catering.

Firmele de catering au devenit din ce în ce mai populare în ultimu timp, acestea câştigând încrederea oamenilor datorită serviciilor de calitate pe care le pot oferi într-un timp scurt, preţurile fiind, de cele mai multe ori, accesibile. Cu toate acestea, nu toată lumea ştie de unde a venit acest concept, existând persoane care nu au încredere în astfel de servicii. Astfel că, în articolul de astăzi vom prezenta cele mai importante informaţii cu privire la conceptul de catering.

Tot ce trebuie sa stiti

despre catering.

Firmele de catering au devenit din ce în ce mai populare în ultimu timp, acestea câştigând încrederea oamenilor datorită serviciilor de calitate pe care le pot oferi într-un timp scurt, preţurile fiind, de cele mai multe ori, accesibile. Cu toate acestea, nu toată lumea ştie de unde a venit acest concept, existând persoane care nu au încredere în astfel de servicii. Astfel că, în articolul de astăzi vom prezenta cele mai importante informaţii cu privire la conceptul de catering.

Dezvoltarea serviciilor de catering din Timisoara

Ce este catering-ul?

Termenul de catering face referire la furnizarea de produse alimentare, acestea fiind comercializate cu ajutorul firmelor de specialitate, cunoscute şi cu numele de firme de catering. Acest serviciu a apărut cu mult timp, în Antichitate, însă nu avea aceleaşi caracteristici ca în zilele noastre. Deşi a trecut prin numeroase schimbări, termenul de catering a apărut abia în a doua jumătate a secolului al XIX-lea, deci, destul de târziu raportat la momentul în care a apărut acest concept.

Ce oferă catering-ul? De ce este recomandat?

Cel mai important criteriu al acestui serviciu îl reprezintă meniul de catering. Acesta este foarte variat, clientul având posibilitatea de a modifica meniul. Astfel, acesta este special conceput pentru orice gust, fie că vorbim de vegetarieni sau vegani.  De asemenea, după cum bine ştiţi, livrarea alimentelor se va face la domiciliul clientului, sau  la adresa furnizată, fie că vorbim de firma sau compania la care lucrează persoana respectivă. Pe lângă posibilitatea de a opta pentru un meniu personalizat, un alt avantaj al firmelor de catering este reprezentat de cantitatea de meniuri ce poate fi produs, dar şi intervalul de timp, vizibil mai redus, comparat cu cel al restaurantelor. Astfel, firmele de catering pot oferi meniuri pentru evenimente, cum ar fi nunţile sau botezurile, unde se remarcă un număr destul de mare de persoane, dar şi pentru evenimente mai profesionale, în cadrul cărora numărul de invitaţi este puţin mai redus decât la evenimentele personale. Pe lângă acestea, timpul de pregătire al meniurilor este mai redus, echipa fiind formată dintr-un număr mult mai mare de bucărtari care se vor ocupa de cerinţele dumneavoastră.

Servicii de catering la Drunken Rat

Drunken Rat este un restaurant/pub din Timişoara, deschis în data de 8 mai 2013. Pe parcursul timpului acesta a câştigat încrederea publicului, oferind numeroase servicii, dar mai ales un cadru de poveste, în ciuda spaţiului mai restrâns. Iar pentru că echipa Drunken Rat este întotdeauna dornică de a evolua, pub-ul dumneavoastră preferat va fruniza şi servicii de catering în Timişoara, astfel încât să vă bucuraţi de cele mai bune feluri de mâncare, nu doar în cadrul localului, dar şi în confortul propriei locuinţe, chiar şi în zilele mohorâte şi ploioase!

They've tasted our food & shared

their experience

Best place to eat in the old center part of the city. I'm in the town for 5 days and I have only ate here for the last 4 days. I strongly recommend The Drunken Rat pub, as well as the "Coaste" item from their daily menu 🙂

Dacian Dumitrașcu

They observe all COVID-19 related safety measures, which is very rare and a plus for me! The food is very good and the waiters are very kind! 🙂

Daniel Stanescu

We arrive there after a long road. Due to pandemic regulations, we stayed outside to take lunch. The waitress was very kind and professional and she recommended a good meal. The restaurant is near the Unirii Square. We'll return next month.

Florin Floriol

Everything was perfect! The serving was excellent, staff is really friendly and the food was great! I've got an Tomatoes Cream Soup and my wife got Benedict Eggs. The coffee was also great and smells so tasty. The prices are also good. Overall is a great place to come. I highly recommend it!

Mihai Palantin

Delicious food together with kind, professional and warm serving makes this place special! No doubt this Pub knows how to "play the game"! Satisfaction level 10+!

Soaita Alin
Airbnb Timisoara - Unirii Old Square Poze Generale 8