GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
066efda3 ed00 4c46 b609 a59e5efbabf1

066efda3 ed00 4c46 b609 a59e5efbabf1

Implementare M─âsura 2

DRUNKEN RAT SRL anun╚Ť─â lansarea proiectului ÔÇŁGranturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor cu activitate economic─â ├«n unul din domeniile de activitate prevazute ├«n anexa nr.2ÔÇŁ proiect num─âr RUE 6540 ├«nscris ├«n cadrul M─âsurii ÔÇŁGranturi pentru capital de lucruÔÇŁ, instituit─â prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se deruleaz─â pe o perioada de maxim 12 luni, ├«ncep├ónd cu data semn─ârii contractului de finan╚Ťare cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului ╚Öi Turismului (fost MEEMA)/ A.I.M.M.A.I.P.E. Timi┼čoara , M2-6540 / 14.04.2021

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societatii DRUNKEN RAT SRL Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

ÔÇô men╚Ťinerea activit─â╚Ťii pe o perioad─â de minim 6 luni.
ÔÇô men╚Ťinerea/suplimentarea num─ârului locurilor de munc─â fa╚Ť─â de data depunerii cererii, pe o perioad─â de minimum 6 luni, la data acord─ârii granturilor.

Valoarea total─â a proiectului este de 589.853,92 lei din care:
512.916,45 lei grant acordat
76.937,4675 lei cofinan╚Ťare.

Header Catering Timisoara - Celtic Pub Drunken Rat
Catering Pentru Evenimentul Tau

Catering.

/Catering
Tot ce trebuie sa stiti

despre catering.

Firmele de catering au devenit din ce ├«n ce mai populare ├«n ultimu timp, acestea c├ó┼čtig├ónd ├«ncrederea oamenilor datorit─â serviciilor de calitate pe care le pot oferi ├«ntr-un timp scurt, pre┼úurile fiind, de cele mai multe ori, accesibile. Cu toate acestea, nu toat─â lumea ┼čtie de unde a venit acest concept, exist├ónd persoane care nu au ├«ncredere ├«n astfel de servicii. Astfel c─â, ├«n articolul de ast─âzi vom prezenta cele mai importante informa┼úii cu privire la conceptul de catering.

Tot ce trebuie sa stiti

despre catering.

Firmele de catering au devenit din ce ├«n ce mai populare ├«n ultimu timp, acestea c├ó┼čtig├ónd ├«ncrederea oamenilor datorit─â serviciilor de calitate pe care le pot oferi ├«ntr-un timp scurt, pre┼úurile fiind, de cele mai multe ori, accesibile. Cu toate acestea, nu toat─â lumea ┼čtie de unde a venit acest concept, exist├ónd persoane care nu au ├«ncredere ├«n astfel de servicii. Astfel c─â, ├«n articolul de ast─âzi vom prezenta cele mai importante informa┼úii cu privire la conceptul de catering.

Dezvoltarea serviciilor de catering din Timisoara

Ce este catering-ul?

Termenul de catering face referire la furnizarea de produse alimentare, acestea fiind comercializate cu ajutorul firmelor de specialitate, cunoscute ┼či cu numele de firme de catering. Acest serviciu a ap─ârut cu mult timp, ├«n Antichitate, ├«ns─â nu avea acelea┼či caracteristici ca ├«n zilele noastre. De┼či a trecut prin numeroase schimb─âri, termenul de catering a ap─ârut abia ├«n a doua jum─âtate a secolului al XIX-lea, deci, destul de t├órziu raportat la momentul ├«n care a ap─ârut acest concept.

Ce ofer─â catering-ul? De ce este recomandat?

Cel mai important criteriu al acestui serviciu ├«l reprezint─â meniul de catering. Acesta este foarte variat, clientul av├ónd posibilitatea de a modifica meniul. Astfel, acesta este special conceput pentru orice gust, fie c─â vorbim de vegetarieni sau vegani.┬á De asemenea, dup─â cum bine ┼čti┼úi, livrarea alimentelor se va face la domiciliul clientului, sau┬á la adresa furnizat─â, fie c─â vorbim de firma sau compania la care lucreaz─â persoana respectiv─â. Pe l├óng─â posibilitatea de a opta pentru un meniu personalizat, un alt avantaj al firmelor de catering este reprezentat de cantitatea de meniuri ce poate fi produs, dar ┼či intervalul de timp, vizibil mai redus, comparat cu cel al restaurantelor. Astfel, firmele de catering pot oferi meniuri pentru evenimente, cum ar fi nun┼úile sau botezurile, unde se remarc─â un num─âr destul de mare de persoane, dar ┼či pentru evenimente mai profesionale, ├«n cadrul c─ârora num─ârul de invita┼úi este pu┼úin mai redus dec├ót la evenimentele personale. Pe l├óng─â acestea, timpul de preg─âtire al meniurilor este mai redus, echipa fiind format─â dintr-un num─âr mult mai mare de buc─ârtari care se vor ocupa de cerin┼úele dumneavoastr─â.

Servicii de catering la Drunken Rat

Drunken Rat este un restaurant/pub din Timi┼čoara, deschis ├«n data de 8 mai 2013. Pe parcursul timpului acesta a c├ó┼čtigat ├«ncrederea publicului, oferind numeroase servicii, dar mai ales un cadru de poveste, ├«n ciuda spa┼úiului mai restr├óns. Iar pentru c─â echipa Drunken Rat este ├«ntotdeauna dornic─â de a evolua, pub-ul dumneavoastr─â preferat va fruniza ┼či servicii de catering ├«n Timi┼čoara, astfel ├«nc├ót s─â v─â bucura┼úi de cele mai bune feluri de m├óncare, nu doar ├«n cadrul localului, dar ┼či ├«n confortul propriei locuin┼úe, chiar ┼či ├«n zilele mohor├óte ┼či ploioase!

They've tasted our food & shared

their experience

Best place to eat in the old center part of the city. I'm in the town for 5 days and I have only ate here for the last 4 days. I strongly recommend The Drunken Rat pub, as well as the "Coaste" item from their daily menu ­čÖé

Dacian Dumitrașcu

They observe all COVID-19 related safety measures, which is very rare and a plus for me! The food is very good and the waiters are very kind! ­čÖé

Daniel Stanescu

We arrive there after a long road. Due to pandemic regulations, we stayed outside to take lunch. The waitress was very kind and professional and she recommended a good meal. The restaurant is near the Unirii Square. We'll return next month.

Florin Floriol

Everything was perfect! The serving was excellent, staff is really friendly and the food was great! I've got an Tomatoes Cream Soup and my wife got Benedict Eggs. The coffee was also great and smells so tasty. The prices are also good. Overall is a great place to come. I highly recommend it!

Mihai Palantin

Delicious food together with kind, professional and warm serving makes this place special! No doubt this Pub knows how to "play the game"! Satisfaction level 10+!

Soaita Alin
Airbnb Timisoara - Unirii Old Square Poze Generale 8