Drunken Rat Angajeaza

Angajam Ospatar:

Cauti o oportunitate de angajare flexibila, care sa iti indeplineasca toate cerintele de zile libere si care sa iti ofere posibilitatea unui venit constant ? Vrei sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica ?

Atunci vino alaturi de noi, ca ospatar, cu un salariu de 2000 de lei pentru 10 zile lucrate lunar, dar si cu beneficiul adaugat al unui card de discount de 50% si o masa gratuita la lucru!

Info: 0733082027

Angajam Ajutor Bucatar:

Daca vrei sa faci parte dintr-o echipa plina de imaginatie si vrei sa inveti lucruri noi pe un post de ajutor de bucatar, noi suntem exact ceea ce cauti.

Cu un program de lucru flexibil, de 8h/zi, alternand – doua zile de dimineata, doua de dupa-masa si doua libere, dar si cu un salariu intre 2000-3000 lei, o masa gratuita si un card de discount de 50%, cu siguranta suntem ceea ce cauti!

Image Alt
Airbnb Timisoara Unirii Old Square

Apartament 2.

//Apartament 2
Parcare
WiFi Gratuit
Transfer Aeroport
Camere de Familie
Airbnb Timisoara - Unirii Old Square Poze Generale 1
Camere Nefumatori
Puncte Turistice

Localizarea imobilului

Apartamentul este situat exact în zona centrală a Timişoarei, fiind situat la doar 70 de metri de Catedrala Romano-Catolică Sf. Gheorghe. Mai mult decât atât, dacă veţi veni cu avionul în acest oraş, atunci trebuie să ştiţi faptul că Aeroportul Internaţional Traian Vuia este situat la doar 9 km de acest imobil, aşadar, suma pe care o veţi cheltui pentru transport va fi vizibil mult mai redusă ca preţ. De asemenea, la doar câteva sute de metri veţi descoperi numeroase puncte de atracţie, astfel încât sejurul petrecut în Timişoara să fie unui de poveste. Printre acestea se numără Parcul Botanic (500 m), Palatul Weiss (600 m) sau Iulius Mall (900 m). Pe lângă acestea, la doar 100 de metri puteţi descoperi restaurantul/pub Drunken Rat sau cafeneaua Emotion, unde veţi degusta cele mai bune mâncăruri din oraş, alături de o băutură fină.

Despre interiorul apartamentului

Nu doar localizarea apartamentului este una perfectă pentru un turist ce îşi doreşte să descopere bogăţiile Timişoarei, ci şi interiorul apartamentului. Acesta este format din un singur dormitor, format dintr-un pat pentru două persoane, dar şi un living ce conţine o canapea extensibilă. Astfel, acest apartament este potrivit pentru patru persoane, deci, dacă vă încadraţi în această cerinţă, cu siguranţă nu trebuie să îl rataţi. În plus, apartamentul din Timişoara are şi o bucătărie utilată, astfel încât să nu duceţi lipsă de absolut nimic, dar şi o baie cu tot ceea ce aveţi nevoie. Pe lângă acestea, imobilul vă va introduce într-o atmosferă uşor medievală, datorită aspectului interior al apartamentului, dar şi datorită aspectului străzilor şi al clădirilor. Astfel, în fiecare dimineaţă puteţi admira un peisaj mirific, chiar de la fereastra dormitorului.

În final, dacă doriţi să aflaţi mai multe detalii cu privire la apartamentul prezentat în acest articol, atunci Airbnb Timişoara reprezintă o soluţie potrivită. Astfel, veţi putea admira şi câteva fotografii ale imobilului, pentru a vă convinge cu privire la calitatea acestuia. În plus, veţi descoperi şi câteva opinii ale clienţilor care şi-au petrecut sejurul în acest cadru, recenziile fiind foarte complexe şi informative pentru cuplurile sau persoanele puţin mai suspicioase în ceea ce priveşte închirierea unui apartament de acest gen.

Cele mai apropiate

Atractii Turistice.

Catedrala Romano-Catolica Sf.Gheorghe

0.1 km

Palatul Dicasterial Timisoara

0.1 km

Palatul Baroque

0.1 km

Bega Shopping Center

0.2 km

Bastionul Theresia

0.3 km

Piata Libertatii

0.4 km

Sinagoga din Cetate

0.4 km

Casa Culturii

0.5 km

Teatrul German de Stat

0.5 km

Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes

0.5 km
Cele mai apropiate

Restaurante si Piete.

Drunken Rat Pub/Restaurant

0.1 km

Emotion Cafe/Bar

0.1 km

Supermarket Carrefour

0.2 km

Piata 700

0.5 km

Iulius Mall Supermarket

0.8 km
Cele mai populare

Atractii Turistice.

Parcul Botanic

0.5 km

Opera Nationala Romana

0.6 km

Palatul Weiss

0.6 km

Universitatea Politehnica Timisoara

0.6 km

Iulius Mall Timişoara

0.9 km

Catedrala Ortodoxa Timisoara

0.9 km

Stadionul Dan Păltinişanu

2.2 km

Muzeul Satului Banatean

3.5 km

Gradina Zoologica Timisoara

3.7 km
Sorry, no posts matched your criteria.
Call Now ButtonIti rezervam o masa? :)