Drunken Rat Angajeaza

Angajam Ospatar:

Cauti o oportunitate de angajare flexibila, care sa iti indeplineasca toate cerintele de zile libere si care sa iti ofere posibilitatea unui venit constant ? Vrei sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica ?

Atunci vino alaturi de noi, ca ospatar, cu un salariu de 2000 de lei pentru 10 zile lucrate lunar, dar si cu beneficiul adaugat al unui card de discount de 50% si o masa gratuita la lucru!

Info: 0733082027

Angajam Ajutor Bucatar:

Daca vrei sa faci parte dintr-o echipa plina de imaginatie si vrei sa inveti lucruri noi pe un post de ajutor de bucatar, noi suntem exact ceea ce cauti.

Cu un program de lucru flexibil, de 8h/zi, alternand – doua zile de dimineata, doua de dupa-masa si doua libere, dar si cu un salariu intre 2000-3000 lei, o masa gratuita si un card de discount de 50%, cu siguranta suntem ceea ce cauti!

Image Alt
Apartamente de Inchiriat Timisoara

Old Square.

/Old Square

Dacă Timişoara este următorul oraş situat pe lista dumneavoastră de destinaţii turistice, vă asigurăm că aţi luat o decizie înţeleaptă. Cu toate acestea, una dintre cele mai utilizate întrebări este fără doar şi poate cea legată de cazare: hotel sau apartament de închiriat? În cazul în care preferaţi să optaţi pentru un apartament de închiriat în Timişoara, atunci Old Square Apartments vă pune la dispoziţie unul “ca la carte”, astfel încât să beneficiaţi de câteva zile de poveste.

Apartament 1

Old Square Unirii.

Bucatarie, dormitor 1 persoana, dormitor matrimonial, baie (max 3 persoane)

Apartament 2

Old Square Unirii.

Living cu chicineta, dormitor matrimonial, baie (max 4 persoane)

Timişoara a fost, este şi va rămâne unul dintre oraşele cele mai frumoase ale României, fiind un loc încărcat de istorie. Monumentele ne încântă privirea la fiecare pas, iar locuitorii oraşului par dintr-o poveste, datorită calmului şi al bunului-simţ. Dacă şi dumneavoastră vă doriţi să vizitaţi acest oraş, cu siguranţă v-aţi pus întrebarea cu privire la cazare. De aceea, pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, Unirii Old Square Apartments vă propune unu apartament de închiriat în Timişoara special conceput pentru nevoile dumneavoastră şi ale familiei!

V-aţi gândit să vizitaţi Timişoara, însă cazarea vă dă bătăi de cap? Deşi este un oraş extraordinar, plin de istorie şi monumente, parcă rupte din evenimentele de acum zeci de ani, nu toţi vizitatorii preferă să fie cazaţi la un hotel modern. În acest caz, apartamentele de închiriat din Timişoara reprezintă o soluţie ideală pentru dumneavoastră, astfel încât să cunoaşteţi şi mai mult bogăţiile acestui oraş! Iar pentru a vă oferi o soluţie potrivită, vă sugerăm să luaţi în calcul şi Old Square Apartments 3.

Apartament 3

Old Square Unirii.

Spalatorie, baie, dressing, living cu bucatarie, dormitor supraetajat (max 3 persoane)

Call Now ButtonIti rezervam o masa? :)